На Волині піймали рекордно великого коропа. Назвали Котигорошком і відпустили

На Волині піймали рекордно великого коропа. Назвали Котигорошком і відпустили

Мешканець Ратного Андрій Арсенюк минулої середи упіймав на озері Кричевичі коропа вагою більше 24 кілограм. У рибальському клубі «Кричевичі» кажуть, що це – найбільша риба, піймана коли-небудь на вудку у Кричевичах.

Фото «трофею» опублікували на сторінці клубу у Фейсбуці.

«Новий рекорд Кричевич! Короп вагою 24+ кг був зловлений Андрієм Арсенюком!!! Андрій його назвав Котигорошко..)» - повідомили у клубі.

Виявляється, «Котигорошко» оселився у Кричевицькому озері минулого року. Переселили його сюди з Дністра. А от на вудку рибалки попався вперше.

«Ми так постійно робимо: купуємо велику рибу – і переселяємо її у Кричевичі. Рятуємо, аби вона не втрапила на пательню» - пояснив Першому член клубу Олександр.

На Кричевичах займаються спортивним рибальством: пійману рибу відпускають назад в озеро, обробляючи антисептиком місце, поранене гачком. Коли відбуваються змагання – одна і та ж риба може клювати кілька раз.

Фото зі сторінок клубу Кричевичі і Андрія Арсенюка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Азарт та адреналін. На Волині стартував чемпіонат Європи з мотокросу
Наступна новина Волинянин Василь Рижук садив чорнобривці у Берліні біля пам’ятника радянським солдатам
Останні новини
Схожі новини