Азарт та адреналін. На Волині стартував чемпіонат Європи з мотокросу

Азарт та адреналін. На Волині стартував чемпіонат Європи з мотокросу

На Волині стартував перший етап чемпіонату Європи з мото-кросу. До Ковелю з’їхались понад 70 спортсменів різного віку з 14-ти країн. Змагання відбуваються протягом вихідних, 4 та 5 травня.

Першість виборюють у кількох класах – за різними об’ємами двигунів. До речі, мототрек входить у трійку найкращих у Європі, йдеться у сюжеті Фактів.

За першість приїхали поборотися навіть діти в найменшому класі – 65 кубів. Щоправда, до змагань їхні мотоцикли готують батьки.

Перед стартом мотокросу спортсмени обкатують трасу. Вивчають усі повороти, підйоми, перешкоди.

У перший день змагань у спортсменів кваліфікаційні заїзди. Тут мотоциклісти виборюють місце на старті основних перегонів та перевіряють, наскільки вправно зможуть пройти трасу.

На трасі спортсмени безкомпромісні. Гонки завжди видовищні та запеклі. Для спортсменів це азарт та адреналін. За це і люблять мотоцикли. Чемпіонів Європи визначать наприкінці сезону – коли завершаться всі етапи змагань.

ЧИТАТИ ТАКОЖСтав гонщиком у 4 роки: малий екстремал з Ковеля підкорює Європу на мотоциклі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли у Луцьку припиниться дощ
Наступна новина На Волині піймали рекордно великого коропа. Назвали Котигорошком і відпустили
Останні новини
Схожі новини