На Волині почалися навчання підрозділів тероборони

На Волині почалися навчання підрозділів тероборони

Військові навчання бійців тероборони відбуваються на Волині у трьох локаціях – селищі Луків, селі Гірники та на полігоні, що поблизу Володимира-Волинського. Активна частина навчань стартувала 24 вересня.

Про це розповів Суспільному Олег Матвійчук.

Після проведення інструктажу з техніки безпеки командири розподілили резервістів по підрозділах для виконання завдань.

На одній з ділянок полігону навчали гранатометників. Зі слів, заступника обласного військового комісара Павла Свадовського, резервістів тренують стріляти з ручного протитанкового гранатомета РПГ-7.

Павло Свадовський каже: дальність стрільби до пів тисячі метрів. "Він призначений для ураження танків, різного виду протитанкової техніки, автомобільної техніки", – розповів військовий.

Військовозобов’язаний сотої бригади тероборони Віктор Андрійчук каже: у навчаннях резервістів тероборони бере участь втретє. "Нас навчають найперше – це парамедицина, надання першої меддопомоги, техніка безпеки, а тоді вже вогнева бойова підготовка", – розповів резервіст.

З Харківської області на Волинь приїхала Юлія Кравченко. Сюди на службу перевели її чоловіка. Жінка каже: хоче служити у зенітно-ракетному полку, що дислокується у Володимирі-Волинському.

"Я сюди прийшла отримати спеціальність замполіта. Мені це подобається і я буду цим займатися", – розповіла резервістка.

Навчання, зі слів Олега Матвійчука, командира окремого батальйону тероборони, триватимуть упродовж 10 днів. В них візьмуть участь тисяча резервістів.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартував фінал всеукраїнського турніру з футболу
Наступна новина У 4 областях України перевищений рівень госпіталізацій із COVID-19
Останні новини
Схожі новини