У Луцьку стартував фінал всеукраїнського турніру з футболу

У Луцьку стартував фінал всеукраїнського турніру з футболу

У суботу, 25 вересня, на луцькому стадіоні «Авангард» проводять фінал юнацького футбольного турніру серед дітей 2010-2011 років народження «Кубок єднання 2021».

Він приурочений до 10-ої річниці благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Участь у змаганнях беруть дитячі команди з 22 областей України.

Засновник благодійного фонду, народний депутат і засновник партії «За майбутнє» Ігор Палиця зазначив, що такі заходи в тому числі символізують об’єднання України.

«Діти – це найцінніше, що у нас є. Це наше майбутнє. Ми можемо багато говорити про те, як будуємо Україну, якою вона буде: скільки коштуватимуть газ чи електроенергія, які будуть зарплати, але якщо ми не будемо думати про дітей, ми не матимемо країни. Діти повинні вчитися, бути сильними і здоровими, а для цього – займатися спортом, мати поліклініки і лікарні, де вони проходитимуть профілактичні огляди, щоб ніколи не хворіти. Плюс безумовно культура. Вони повинні знати історію нашої країни, історію світу, робити висновки і розвиватись. В це ми повинні вкладати гроші. І саме цим 10 років займається фонд «Тільки разом», - сказав Ігор Палиця.

Нардеп, лідер партії «За майбутнє» і засновник благодійного фонду Ігор Палиця

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад також привітав учасників та гостей:

«Хочу побажати гарних вражень, результатів. І нехай переможе найсильніший».

«Хочу подякувати Ігорю Петровичу за те, що футбол дійсно об’єднує країну, за те, що сьогодні діти зі всієї України мають можливість побувати в нашому славному місті, і вони повернуться додому з гарними спогадами. Дякую фонду за те, що він 10 років системно вкладає гроші в спорт, розвиває його і популяризує його серед дітей», - додав луцький міський голова Ігор Поліщук.

На відкритті фіналу кубку також були присутні перший віцепрезидент Української асоціації футболу Вадим Костюченко, тренер молодіжної збірної України, володар кубку УЄФА В’ячеслав Шевчук, нардепи Ірина Констанкевич, Вячеслав Рубльов та інші.

Турнір «Кубок єднання» відтепер планують проводити щороку.

Фото Інни Максимчук

Голова обласної ради Григорій Недопад та міський голова Луцька Ігор Поліщук
Нардеп Ірина Констанкевич
Нардеп Вячеслав Рубльов

Перший віцепрезидент Української асоціації футболу Вадим Костюченко

Тренер молодіжної збірної України, володар кубку УЄФА В’ячеслав Шевчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на проспекті Відродження збили пішохода. Він помер на місці
Наступна новина На Волині почалися навчання підрозділів тероборони
Останні новини
Схожі новини