На Волині поховали військового, який загинув у бою під Харковом

На Волині поховали військового, який загинув у бою під Харковом

2 травня загинув військовий Демид Челядин із села Положеве. Він загинув від ворожого обстрілу на Харківщині, виконуючи бойове завдання.

І навіки залишився в пам’яті батьків, однокласників, друзів, сусідів веселим, усміхненим, компанійським юнаком, навіки – 21-річним, – повідомляє газета «Новий погляд».

У 2020-у чоловік підписав контракт на військову службу і вирушив на схід боронити Україну від російського агресора. 

«Спершу йому було важко, адже війна диктувала свої правила організації побуту, виводила з зони комфорту, змушувала жити з відчуттям страху і в постійному стресі. Попри це, його улюбленою фразою була: «У мене все добре!». Демид ніколи не розповідав про військову службу, казав: може, колись, як усе закінчиться. Лише один раз я почула від нього: «Відслужу перший термін контракту, а потім обов’язково підпишу новий», зрозумівши, що захист держави від агресора – його істинне покликання», – згадує про Демида Челядина його подруга дитинства, сусідка Марина Макарчук.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким!

 

Читайте також6 На війні за Україну загинули ще двоє волинян


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську в центрі міста гуляли лосі. Відео
Наступна новина «Наші волиняни вміють, можуть». Що кажуть у Жидичині про односельця, який у складі Kalush Orchestra
Останні новини
Схожі новини