На Волині поховали Захисника Олексія Аврамука. ФОТО

На Волині поховали Захисника Олексія Аврамука. ФОТО

Сьогодні, 30 грудня, жителі Городищенської громади схилили свої голови у глибокій скорботі. Велике горе об’єднало всіх людей, які зібралися, щоб провести в останню земну дорогу свого земляка, солдата військової служби Олексія Аврамука.

Про це повідомили в Городищенській громаді. 

47-річний захисник України Олексій Аврамук знайшов свій останній спочинок на малій батьківщині – у селі Жабче. Від дня мобілізації 26 лютого цього року і до останнього подиху воїн був на вістрі боротьби за Україну.

Нагадаємо, солдат військової служби по мобілізації, водій 1 протитанкового відділення протитанкового взводу механізованого батальйону Олексій Аврамук, 1975 р.н., вірний військовій присязі, помер 28 грудня в лікарні міста Дніпро внаслідок важких поранень несумісних з життям, отриманих 22.12.2022 під час ворожого артилерійського обстрілу, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України поблизу східної околиці міста Бахмут Донецької області.

Чимало мешканців громади прийшли віддати останню шану загиблому захиснику України, серед них – рідні, друзі, представники влади, односельці, побратими та небайдужі люди.

Від рідної оселі до місцевого Петропавлівського храму для звершення чину похорону полеглого земляка провадили під звуки духового оркестру.

Поховали Олексія Аврамука як Героя під залпи пострілів військової варти та Державний Гімн України на сільському кладовищі у Жабчі.

Перший висловлює щирі співчуття всім рідним і близьким загиблого.

Вічна пам’ять, слава і шана Захиснику!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Шість і шести», – командир протитанкового взводу про навчання волинських тероборонівців
Наступна новина Щоб допомогти ЗСУ, художник-переселенець з Донеччини розмальовує новорічні іграшки на Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини