На Волині поліцеські затримали два автомобілі із сумнівними документами

На Волині поліцеські затримали два автомобілі із сумнівними документами

Протягом доби поліцейські виявили два автомобілі з документами, які мають ознаки підроблення. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Слідчі розпочали кримінальні провадження.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині. 

Учора вранці в райцентрі Рожище співробітники сектору реагування патрульної поліції під час огляду автомобіля «Opel Vectra» виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. За кермом автомобіля перебував 39-річний місцевий житель.

Цього ж дня в Луцьку патрульні поліцейські виявили, незареєстрований у законному порядку автомобіль «Audi А6». Поліцейські встановили, що інформація про транспортний засіб відсутня, а свідоцтво про реєстрацію недійсне.

За кермом автомобіля перебував 38-річний житель обласного центру. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Обидва транспортні засоби поліцейські затримали та помістили на арешт майданчик.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до двох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький зоопарк випустив свій календар. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відбудеться виставка живопису відомого українського художника
Останні новини
Схожі новини