Луцький зоопарк випустив свій календар. ФОТО

Луцький зоопарк випустив свій календар. ФОТО

Луцький зоопарк випустив календар зі звірами, які в ньому проживають, і буде його реалізовувати в якості сувенірної продукції.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби зоопарку на офіційній сторінці в Facebook.

«Як бачите, холоднеча не на жарт розгулялася. І навіть, згідно з прогнозом погоди, господарюватиме ще кілька тижнів. Однак - календарна зима завершується. Тож у вас стане більше нагод завітати до нас - поспілкуватися з нашими підопічними, помилуватися неймовірної краси краєвидами та - якщо ви ще цього не зробили - придбати нашу сувенірну продукцію. А її в нас - на будь-який смак. Тому - запитуйте на касі.

До слова, на записниках, магнітах і календарях - фото саме наших тваринок та птахів. Хіба не суцільне задоволенення - рік 2018-й помісячно планувати та проживати разом із нашими підопічними або й вирішувати поточні питання із квартальний календарем?

Тож - як завжди - чекаємо. І самі плануємо-готуємо безліч приємних сюрпризів. Тому слідкуйте за сторінкою найкращого місця відпочинку на природі у межах міста і приходьте до Луцького зоопарку!» – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Два дні поспіль волинянин крав балони з пропаном із філії «Волиньгаз» у Володимирі
Наступна новина На Волині поліцеські затримали два автомобілі із сумнівними документами
Останні новини
Схожі новини