На Волині попрощалися із загиблим Героєм Миколою Мацюком

На Волині попрощалися із загиблим Героєм Миколою Мацюком

У селі Секунь Дубівської громади 16 вересня попрощалися із загиблим на війні Миколою Мацюком.

Про це повідомили у відділі освіти та культури Дубівської громади.

«Новини про звільнення з-під окупації населених пунктів Харківщини безпосередньо пов’язані з героїчними діями бійців нашої 14-ої окремої механізованої бригади ім. князя Романа Великого, і, на жаль, вони приходять в тандемі із сумними повідомленнями, які рясніють у соціальних мережах, про смерть, про втрати, про жалоби в громадах Волині. Якою ж дорогою є ціна цих визволень…», − йдеться в дописі.

З перших днів повномасштабного вторгнення Микола Мацюк став на захист Батьківщини та до останнього подиху мужньо боронив рідну країну.

Загинув воїн на Харківщині у районі населеного пункту Борщова 6 вересня 2022 року.

«Він назавжди повернувся додому, аби віднайти місце свого вічного спочинку. Дубівська громада на колінах… Приспущені державні прапори України з чорною стрічкою, живі квіти, що встеляли дороги, по якій рухався жалобний кортеж», − написали в повідомленні.

До домівки мужнього воїна прийшли віддати останню шану рідні, друзі, мешканці громади, представники влади, військовослужбовці та вдячні земляки.

У місцевому Свято-Михайлівському храмі священнослужителі Старовижівського та Ковельського благочинь піднесли спільну молитву за спокій душі загиблого воїна.

Читайте також: Любешівщина попрощалися із п’ятьма загиблими Героями. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Здай російську книгу – допоможи ЗСУ: на Волині організували збір макулатури
Наступна новина Тривають вже 21 тиждень: Білорусь продовжила військові навчання
Останні новини
Схожі новини