На Волині працюватимуть 58 пунктів, де можна буде вакцинуватись від ковіду

На Волині працюватимуть 58 пунктів, де можна буде вакцинуватись від ковіду
Фото ілюстративне

У Волинській області з 28 квітня працюватимуть 58 пунктів щеплення, в яких можна вакцинуватися проти COVID-19 вакциною AstraZeneca-SKBio. Всього в Україні працює 2127 таких пунктів. Наразі в пунктах щеплення розпочинається вакцинація людей віком 65+.

Усі вони розташовані в закладах охорони здоров’я, що надають медичні послуги, й обладнані відповідно до вимог інфекційного контролю, – йдеться на сторінці ОДА.

На щеплення можна записатися через сімейного лікаря або реєстратуру пункту щеплення. Для проведення вакцинації необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код.

Щеплення проводитимуть вакциною AstraZeneca-SKBio, 367 200 доз якої Україна отримала в межах глобальної ініціативи COVAX. Також цією вакциною щеплюватимуть тих, хто повинен отримати другу дозу вакцини AstraZeneca вже у травні.

Читайте також: На Волинь прибула корейська COVID-вакцина AstraZeneca

Нагадують, якщо ви не належите до пріоритетних груп вакцинації проти COVID-19, то можете записатися до списку очікування на вакцинацію за допомогою застосунку чи порталу «Дія» або через контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому НТУ побудують новий стадіон. Показали, який він матиме вигляд
Наступна новина Строк дії ПСО для підприємств теплокомуненерго закінчується 1 травня
Останні новини
Схожі новини