На Волині продовжують розшукувати безвісти зниклого чоловіка

На Волині продовжують розшукувати безвісти зниклого чоловіка

Вже понад два тижні правоохоронці розшукують 36-річного жителя Камінь-Каширщини Юрія Найдича. Чоловік зник ще 6 грудня, проте і досі не вдалося встановити його місце перебування.

Найдич Юрій Іванович (1981 року народження) проживає в с. Грудки. Востаннє чоловіка бачили близько 17 години, він вийшов з місцевого магазину та додому так і не потрапив, – повідомляє ІА «Волинські новини» .

На момент зникнення чоловік був одягнений у куртку-пуховик світло-сірого кольору, сині джинси, зимове чорне взуття, без головного убору.

За фактом зникнення волинянина слідчі розпочали кримінальне провадження. Зауважимо, суд дозволив слідчим прослухати телефонні розмови чоловіка.

Те, що слідство і досі не вносить ясності у справу розповідає дружина зниклого Наталія Найдич.

Не стримуючи сліз, жінка розповідає, що Юрій вийшов з магазину, розпрощався з другом та пішов додому, але до своєї оселі так і не зайшов.

Будинок Найдичів та магазин, де бачили чоловіка, знаходяться в центрі села та розташовані близько одне від одного. Наразі правоохоронці шукають будь-які зачіпки, які б допомогли з’ясувати куди міг зникнути чоловік.

Усі, хто володіє інформацією про місцезнаходження Юрія, можуть повідомити її за такими контактними номерами: 068-33-55-399, 0985831420 або «102».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині раніше судимий чоловік незаконно рубав сосни
Наступна новина Для Волинського тубдиспансеру шукають генерального директора
Останні новини
Схожі новини