На Волині раніше судимий чоловік незаконно рубав сосни

На Волині раніше судимий чоловік незаконно рубав сосни

Учора, 20 грудня, 30-річний волинянин у лісовому масиві незаконно зрубав дві сосни. Деревину правоохоронці вилучили. За фактом незаконної порубки лісу триває перевірка, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Близько 12 години до Ківерцівського відділу поліції надійшло повідомлення від співробітника Цуманського ліового господарства, про те, що в лісі поблизу села Башлики Ківерцівського району невідомий займається незаконною вирубкою лісу.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та наряд групи реагування патрульної поліції. Поліцейські встановили, що дерева самовільно зрубав раніше судимий 30-річний житель Ківерцівського району. Зрубані сосни вилучили. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

Подію поліція зареєстровала в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Трива перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 8 порад для подолання смутку та депресії
Наступна новина На Волині продовжують розшукувати безвісти зниклого чоловіка
Останні новини
Схожі новини