Для Волинського тубдиспансеру шукають генерального директора

Для Волинського тубдиспансеру шукають генерального директора

Волинська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області:

1. Директора Обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи в установах, закладах фізичної культури та спорту та організаціях фізкультурно-спортивної спрямованості на керівних посадах нижчого рівня не менше 5 років; високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

 2. Головного лікаря Володимир-Волинської станції переливання крові

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за напрямом підготовки “Медицина”; спеціалізацію за певною спеціальністю медичного профілю (інтернатура, курси спеціалізації); наявність сертифіката лікаря спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності; стаж роботи за фахом не менше п’яти років.

3. Директора комунального підприємства «Волинський обласний навчально-курсовий комбінат»

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту; стаж роботи на керівних посадах; високий рівень фінансової грамотності; знання сучасних методів господарювання та управління; знання чинного законодавства України; високі моральні якості  та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

 4. Генерального директора Обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за напрямом підготовки “Медицина”, проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з “Організації і управління охороною здоров'я” (за наявності), підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності, стаж роботи за фахом не менше 5 років.

За довідками звертатися за телефонами: 77-81-36.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині продовжують розшукувати безвісти зниклого чоловіка
Наступна новина Білорусь не може бути нейтральним майданчиком для переговорів щодо окупованого Донбасу, - Ігор Гузь
Останні новини
Схожі новини