На Волині протягом року затримали 62 мігранта

На Волині протягом року затримали 62 мігранта
Фото ілюстративне

Протягом року на Волині затримали 62 неврегульованих мігранта, 52 з них повернули до країн походження. Загалом же було сплачено більш як 150 тисяч штрафних санкцій.

Про це йдеться на сторінці Міграційної служби Волинської області у фейсбуці.

«Отож, від початку року працівниками УДМС у Волинській області виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення встановлених правил перебування на території України іноземних громадян та осіб без громадянства, за порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла та реєстрації іноземців - 101 громадянина: 95– за ст. 203 КУпАП, 6 – за ст. 205 КУпАП. Щодо усіх виявлених «нелегалів» прийняті рішення про примусове повернення до країн походження», – йдеться у дописі.

Керівництво УДМС наклало заборону на в’їзду в Україну терміном від 3 до 5 років для 65 іноземців, частина з яких мають невиконані майнові зобов`язання перед державою, фізичними та юридичними особами. Додають, що заходи щодо запобігання та протидії нелегальній міграції тривають.

Міграційна служба вкотре звертається до волинян: якщо вам відомо про місця незаконного перебування іноземців повідомляйте на гарячу лінію управління за тел: 0332-28-40-76.

Читайте також: На Волині затримали нелегалів з Лівану. Вони втікали через річку, але течія повернула їх до берега


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку наречених безплатно вчитимуть сімейному життю. Кажуть, забагато розлучень
Наступна новина Чому перед щепленням проти ковіду не потрібно робити жодних аналізів
Останні новини
Схожі новини