На Волині ремонтують міст, який спорудили ще минулого століття. ФОТО

На Волині ремонтують міст, який спорудили ще минулого століття. ФОТО

На автомобільній дорозі Т-03-10 Стара Вижівка – Буцин – /М-19/ у селищі Стара Вижівка розпочали ремонт мосту завдовжки 54 метри. 

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. 

Цей мостовий перехід через річку Вижівка споруджений із попередньонапруженого залізобетону у 1978 році і відтоді не ремонтувався.

Наше завдання – привести міст, що за 45 років експлуатації зазнав руйнувань, у належний експлуатаційний стан відповідно до вимог чинних нормативних документів.

Дорожники планують відремонтувати  опори, влаштувати монолiтні залiзобетонні накладні плити, гідроізоляцію, деформаційні шви,  провести відновлення та захист конструкцій мосту; влаштувати систему водовідведення, укласти тротуарні консолі, а також пішохідні доріжки на підходах до мосту,Б встановити бар'єрне та перильне огородження, відновити дорожнє покриття і нанести розмітку.

Наразі тривають підготовчі і демонтажні роботи на правій частині мосту.

Рух транспорту організовано лівою смугою шляху в обох напрямках, тож водіям варто уважно стежити за дорожніми знаками на ділянці ремонту.

Окрім Старої Вижівки мостовики працюють на автодорогах Н-17 Львів – Радехів – Луцьк у селі Журавники та Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17 неподалік населеного пункту Шклинь.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина російські безпілотники зруйнували нафтобазу на Рівненщині
Наступна новина Перестало битися серце ще одного Захисника з Волині
Останні новини
Схожі новини