російські безпілотники зруйнували нафтобазу на Рівненщині

російські безпілотники зруйнували нафтобазу на Рівненщині

У ніч на 10 серпня Рівненщина зазнала масованої атаки російськими безпілотниками, зруйнована нафтобаза. Загиблих немає.

Про це повідомив голова ОВА Віталій Коваль, передає Суспільне. 

російські безпілотники вщент зруйнували нафтобазу у Дубенському районі, загиблих немає. На місці події розгорнули штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, розповів посадовець у ранковому відеозверненні:

"Задіяно 45 рятувальників, 14 одиниць техніки, в тому числі пожежний потяг. Працюють відповідні слідчі комісії на чолі з керівниками силових структур. Радіаційний та хімічний фон в нормі. Евакуація населення застосовуватися не буде".

Об'єкт, знищений у ніч на 10 серпня — це третя нафтобаза, обстріляна військами РФ від початку повномасштабного вторгнення. 26 березня 2022 року російські війська завдали ракетного удару по нафтобазі у місті Дубно. Тоді начальник обласної військової адміністрації Віталій Коваль повідомив, що нафтобаза знищена вщент, але обійшлося без людських жертв. 28 березня 2022 року армія РФ завдала ракетного удару по нафтобазі у Клевані, пожежу ліквідовували майже два дні. Люди не травмувалися.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як радянські спецслужби боролися із лідерами думок: луцька радійниця запустила новий подкаст
Наступна новина На Волині ремонтують міст, який спорудили ще минулого століття. ФОТО
Останні новини
Схожі новини