На Волині завершують ремонт 12-метрового мосту через річку Полонка. ФОТО

На Волині завершують ремонт 12-метрового мосту через річку Полонка. ФОТО

Дорожники завершують ремонт мостового переходу через річку Полонка, що розташований між населеними пунктами Чорний Ліс і Шклинь на автошляху Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/.

Основні роботи з відновлення конструкцій споруди завершено, 9 листопада на ній укладали нове асфальтне покриття, повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. 

Днями на мосту буде встановлено бар’єрне огородження та нанесено дорожню розмітку на проїзну частину.

По завершенню цих робіт відновлять рух транспорту автодорогою Т-18-02 на ділянці Чорний Ліс – Шклинь, яка у зв’язку з ремонтом будови наразі закрита. До такого обмежувального заходу змушені були вдатися, оскільки лагодити цю 12-метрову споруду, що за 35 років експлуатації без ремонту зазнала руйнувань, неможливо було під рухом автівок.

«Перепрошуємо у водіїв та місцевих жителів за тимчасові незручності. Уже зовсім скоро виправимо цю ситуацію», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра на Волині відбудеться прощання з Героєм Олександром Новосадом
Наступна новина У Луцькому районі в пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини