На Волині рівень захворюваності на коронавірус на 37% вищий від загальнодержавного

На Волині рівень захворюваності на коронавірус на 37% вищий від загальнодержавного
Фото ілюстративне

Волинь продовжує перебувати у «червоній» зоні епідеміологічної небезпеки за трьома із шести індикаторними показниками. Зокрема, рівень захворюваності на території області на 37% перевищує загальнодержавний показник.

Про це стало відомо під час брифінгу 30 листопада, – пише ІА «Волинські новини».

Як повідомила заступниця директора ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Надія Костирка.

Зокрема, коефіцієнт виявлення нових інфікувань COVID-19 становить 21% із допустимих 20% і перевищує нормативний показник.

Окрім цього, зі слів спікерки, рівень захворюваності серед мешканців області на 37% перевищує загальнодержавний показник.

Водночас Надія Костирка проінформувала про перевищений показник рівня госпіталізації – 73-75 на 100 тисяч населення при допустимих 60.

«Однак, протягом останнього тижня варто відмітити незначне зменшення загальної кількості випадків виявлення нових захворювань. На високому рівні зберігається й летальність. Тільки у листопаді 2021 року від коронавірусної інфекції померло 436 волинян, це в півтора рази більше, ніж було у жовтні. Тому з огляду на це уряд був змушений піти на посилення карантинних обмежень», – зазначила посадовиця.

Нагадаємо, на Волині протягом попередньої доби зареєстровано 516 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 49, медпрацівників – 8).
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні з 6 грудня посилять карантин у «жовтій зоні»
Наступна новина В Україні з 1 грудня збільшать прожитковий мінімум
Останні новини
Схожі новини