На Волині розпочалися «дні відкритої води»

На Волині розпочалися «дні відкритої води»

Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства розпочав відкриті спортивні заходи для дітей та молоді. Перша така подія відбулася на території табору «Сонячний» у селі Гаразджа.

Про це розповіли на фейсбук-сторінці центру.

Загалом до заходу долучилося більше сотні дітей – як гуртківців центру, так і місцевих мешканців. Для наймолодших учасників провели ознайомче катання з інструкторами. Старші ж змагалися на швидкісному проходженні дистанції.

Паралельно з водними забавами провели змагання зі спортивного орієнтування. Постійно проводили майстер-класи з техніки спортивного туризму.

Депутати Підгайцівської ОТГ В’ячеслав Розумовський, Микола Господарик, Богдан Бальбуза

Допомогли з організацією заходу депутати Підгайцівської ОТГ – Микола Господарик та В’ячеслав Розумовський. Завдяки їм вдалося організувати частування учасників та нагородження переможців змагань цінними призами.

ЦНПВТК планує проводити «дні відкритої води» регулярно впродовж літа по території області задля популяризації туристського руху та залучення молоді до активного відпочинку.

Дні відкритої води


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні шахраї продавали підроблену вакцину Pfizer
Наступна новина «Ми не фіксуємо зменшення російських військ на кордоні», – Зеленський
Останні новини
Схожі новини