На Волині шукають дітей-екстрасенсів

На Волині шукають дітей-екстрасенсів
Фото: Yulia-plotnikova.ru

Волинян запрошують взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Диво-Дитина». 

Всеукраїнську премію «Диво-Дитина» вручатимуть у травні 2019-го. А поки організатори формуть перелік лауреатів, – пише прес-служба Волинської ОДА. 

До участі запрошують юних волинян віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів. Також кличуть дітей, що зробили героїчний вчинок, мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення або чутливістю до енергетики та ін.

Зазначимо, що основна мета премії – пошук, відбір, вшанування та нагородження грошовими преміями найталановитіших та найобдарованіших дітей країни.

Премія має кілька номінацій: найрозумніша дитина, найспортивніша дитина, найтворчіша дитина, найдивовижніша дитина, найгероїчніша дитина.

Детальніше про участь у конкурсі читайте за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Волинь бореться зі сніговими заметами. ВІДЕО
Наступна новина На Ягодині затримали контрабандиста зі старовинними іконами
Останні новини
Схожі новини