На Волині шукають роботу вісім тисяч людей

На Волині шукають роботу вісім тисяч людей

За даними обласного центру зайнятості, кількість зареєстрованих безробітних на кінець вересня становила 8,0 тис. осіб, з них 53,5% – жінки, 31,0% – молодь у віці до 35 років.

Про це йдеться на сайті Головного управління статистики у Волинській області.

Рівень зареєстрованого безробіття на кінець вересня склав 1,3% населення працездатного віку, рік тому – 1,5%. Зазначений показник був нижчим серед чоловіків в порівнянні з жінками, а також у мешканців сільських населених пунктів порівняно з міськими поселеннями – 1,2% проти 1,3% в обох випадках.

Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю у вересні, склала 6,4 тис. осіб. Середній розмір виплаченої допомоги становив 2253 грн.

Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), про які повідомили роботодавці державну службу зайнятості, за вересень зменшилась на 475, або на 10,4%, і на кінець місяця становила 4073 одиниці.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розкажуть, чому відео – потужний інструмент маркетингу
Наступна новина На Ягодині викрили контрабандні цигарки на 16 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини