На Волині шукають власників для собаки, якій ампутували лапи

На Волині шукають власників для собаки, якій ампутували лапи

У ветеринарній лабораторії у Володимирі-Волинському перебуває собака Муся, якій шукають господаря. Тварині ампутували задні лапи, а умов для утримання у медзакладі нема.

Про це повідомила у фейсбук-групі «Загублені та знайдені тварини» Світлана Зінчук-Артисюк.

«З розповіді працівників лабораторії, собачку з травмованими задніми лапками привезли з Нововолинська, так як при лабораторії працює веткабінет. Лікар зробив все можливе, але лапки Мусі врятувати не вдалося, їх ампутували. Волонтери з Нововолинська обіцяли забрати собачку після її одужання, але минуло вже дев'ять місяців, а Муся досі знаходиться у лабораторії», – йдеться у повідомленні.

За її словами словами, умов для утримання там немає, собака проживає у підсобному приміщені, а годують та доглядають її працівники лабораторії.

«Мусю там всі люблять, але їй потрібно більше уваги і відповідне житло. Вона дуже розумна і весела. У приміщені собачка повзає, а на вулиці гуляє з візком. Коли я привожу тварин до лікаря, то завжди заходжу до Мусі. Сьогодні погуляли з нею. Як вона раділа! Без сліз на це дивитися не можна. Я звертаюся до всіх небайдужих, давайте всі разом допоможемо собачці, можливо, знайдеться людина, яка їй подарує щасливе життя», – пише Світлана Зінчук-Артисюк. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля озера Люцимер будують майданчик для дітей
Наступна новина Оля Полякова представить у Луцьку нове шоу
Останні новини
Схожі новини