На Волині спіймали рівнянина, який переправляв ухилянтів за кордон

На Волині спіймали рівнянина, який переправляв ухилянтів за кордон

На Волині викрили схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через кордон.

Зловмисник вносив фіктивні відомості про керманичів до системи «Шлях», відтак йому загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону. 

39-річний житель Рівного через Інтернет підшукував «клієнтів» та пропонував їм виїхати за кордон під виглядом водіїв підприємства, яке здійснює міжнародні перевезення. Надалі фіктивні відомості про керманичів вносив до електронної системи «Шлях». За таку послугу рівнянин брав плату в розмірі 6 000 доларів США.

Зловмисника, який налагодив канал нелегального виїзду призовників за кордон, затримали поблизу пункту пропуску «Устилуг» офіцери відділу внутрішньої та власної безпеки Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України спільно з оперативниками Волинського прикордонного загону, співробітниками ДВБ Нацполіції, а також слідчими Володимирського відділу поліції, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Учора йому оголосили підозру за ч.3 ст.332 «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» КК України.

Тривають слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку підняли прапор Національного Олімпійського комітету України
Наступна новина У Луцьку зіткнулися автобус і два легковики. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини