На Волині стане на один ліцей більше

На Волині стане на один ліцей більше
slovopravdy.com.ua

Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» стане ліцеєм. Такий проект рішення виносять на сесію, яка відбудеться у середу, 26 вересня. 

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 вересня, пише ІА «Волинські новини».

Депутати розглянули питання щодо подальшого фінансування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату. Начальник управління освіти, науки і молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна зазначила, що заклад дотримався умов, що дозволяють повернути пряме фінансування з обласного бюджету.

На розгляд депутатів під час сесії виносять три рішення щодо цього закладу, окрім передачі його в оперативне управління та на фінансування управлінням освіти, науки та молоді, реформування закладу у звичайний профільний ліцей та приєднання до нього Сенкевичівської школи-інтернату.

Школу-інтернат перейменують у Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти» Волинської обласної ради.

Заклад, з її слів, продовжить працювати як профільний ліцей, заклад освіти для дітей з території області, де відбуватиметься підготовка учнів старшої ланки.

У Сенкевичівській школі готуватимуть учнів початкової ланки, тому що це єдиний заклад для дітей з родин, що потрапили у скрутне становище. Кошти на фінансування закладу закладені до кінця року.

Директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк зауважив, що питання варто розглянути перед затвердженням змін до обласного бюджету, адже з 1 листопада для ліцею передбачили фінансування з обласного бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дерево впало на машину
Наступна новина На конкурсі смачних прізвищ Волині виграли Галушки
Останні новини
Схожі новини