Випускник з Горохова набрав 600 балів на НМТ

Випускник з Горохова набрав 600 балів на НМТ

Випускник з Горохова набрав на НМТ 600 балів, показавши стовідсотковий результат. Тепер Дмитро Парій для навчання може вибирати будь-який виш України.

Про свого талановитого випускника Дмитра Парія, який за результатами мультипредметного тесту набрав максимальну кількість балів, розповіла заступниця директора з виховної роботи Горохівського ліцею №2 Марія Ковальчук, - повідомляє газета "Волинь-нова".

Освітянка з гордістю поділилася своїми міркуваннями й думками колег про те, яким потрібно бути, щоб досягти таких високих результатів.

Дмитровій наполегливості вчителі не переставали радіти з першого до випускного класу. Викладачі усіх навчальних предметів захоплювалися тим, що для цієї дитини не існувало невиконаних домашніх завдань навіть найвищої складності. При цьому учень вирізнявся самостійністю й оригінальністю підходів до теорії чи практики. Не зубрив, а запам’ятовував, вибудовуючи логічні зв’язки, цікавився науковими новинками.

Не минало й року, щоб Дмитро Парій не здобув перемог на навчальних олімпіадах шкільного, районного, обласного чи всеукраїнського рівнів. Траплялося, що конкурси, наприклад, з англійської мови чи з інформатики збігалися в часі, то Дмитрові, який радо попрацював би й успішно впорався у двох батлах, доводилось робити вибір. Перемоги зазвичай здобував із програмування та інформаційних технологій.

А ще цьогоріч ліцей відзначив Дмитра Парія високим титулом «Учень року».

Він завжди впевнений у своїх знаннях, і – що особливо приємно – вдячний усім учителям. Цей юнак вихований і скромний. Педагоги сподіваються, що життя відкриватиме перед юним інтелектуалом нові обрії ще й як перед хорошою людиною з гідним вихованням та манерами джентльмена. Нехай щастить тобі, наш юний друже! Вітаємо, гордимося й завжди чекаємо в рідній школі, – побажала успіхів Дмитрові й усім випускникам ліцею від колег-освітян Марія Ковальчук. І з гордістю додала, що випускниця ліцею Ірина Корінецька отримала 200 балів з української мови


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вандали спалили чудотворну ікону та понищили двері каплиці
Наступна новина Президенти України та Польщі приїхали до Луцька
Останні новини
Схожі новини