На Волині створили комісії для реорганізації старих райдержадміністрацій

На Волині створили комісії для реорганізації старих райдержадміністрацій

На Волині утворили комісії з реорганізації десяти райдержадміністрацій, які приєднуються до інших РДА відповідно до адмінреформи.

Відповідні розпорядження підписав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко 15 січня, пише ІА Волинські Новини

Зокрема створені комісії з реорганізації Іваничівської та Локачинської РДА (тепер це Володимир-Волинський район), Горохівської, Ківерцівської та Рожищенської РДА (Луцький район), Шацької, Турійської, Любомльської, Ратнівської та Старовижівської РДА (Ковельський район).

До складу комісій увійшли голови та працівники адміністрацій, які реорганізовуються.

Члени комісій повинні у семиденний термін подати плани вивільнення працівників РДА, що припиняються, на затвердження голові обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, до кінця 2020 року у районних державних адміністраціях нараховувалося 1184 працівники. Після реорганізації в адміністраціях чотирьох районів, які утворені після укрупнення, має бути 560 працівників. 6 січня працівників 16 райдержадміністрацій Волині повідомили про вивільнення з посад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині врятували двох чоловіків, які могли замерзнути
Наступна новина Польщі бракує 70 тисяч медиків. Розраховують передусім на українців
Останні новини
Схожі новини