На Волині троє чоловіків хотіли перетнути кордон з фальшивими документами

На Волині троє чоловіків хотіли перетнути кордон з фальшивими документами
Фото ілюстративне з відкритих джерел

На пункті пропуску «Устилуг» двоє киян та харків’янин намагались потрапити закордон з допомогою підроблених документів. Тепер правопорушникам загрожує до двох років обмеження волі.

Під час проходження прикордонного контролю на пункті пропуску «Устилуг» 32-річний мешканець Києва надав правоохоронцям довідку щодо визнання його непридатним до військової служби з ознаками підробки, - повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

У такий же спосіб перетнути кордон намагався 35-річний киянин, який прямував до Польщі потягом. А 27-річний харків’янин пред’явив прикордонникам на МАПП «Ягодин» свідоцтво про повернення громадянина Лівану, яке виявилось фіктивним.

На місцях працювали слідчі територіальних підрозділів поліції, вони вилучили підроблені документи. Кримінальні провадження розпочато за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України - використання завідомо підробленого документа.

Нагадаємо, на волинському кордоні підприємець хотів незаконно провезти комерційні товари разом з гуманітарною допомогою. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потреби вимикати світло повністю у Луцьку немає – Поліщук
Наступна новина На Волині дві парафії увійшли до складу ПЦУ
Останні новини
Схожі новини