Потреби вимикати світло повністю у Луцьку немає – Поліщук

Потреби вимикати світло повністю у Луцьку немає – Поліщук
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Міський голова Луцька Ігор Поліщук зазначає, що немає потреби повністю вимикати світло на території міста.

Про це він сказав 29-го березня у своєму звернені.

«Багато людей звертаються з проханням: «відключіть нам світло повністю». Ще раз наголошую, і я про це говорив неодноразово (і в перші дні війни), що повністю відключати світло немає необхідності. Тому що світломаскування у нас застосовується на окремих вулицях, а на всіх інших - не застосовується», - зазначив Ігор Поліщук.

Він також сказав, що у місті зробили так званий «черговий режим», світло світиться або через один ліхтар, або через два ліхтарі. Відтак, немає необхідності повністю вимикати світло, оскільки воно потрібне для проведення патрулювання, виявлення диверсійно-розвідувальних груп, протидії мародерам та іншим правопорушенням.

 «Не потрібно переживати чи панікувати з даного приводу. Ми консультуємося з військовими, поліцією та іншими правоохоронними органами і силовими структурами. Наразі, ситуація зі світлом у місті нормальна. Непотрібно повністю вимикати освітлення міста на ніч.

Сьогодні не Друга світова війна і ті технології, методи і засоби ведення війни, які застосовувалось тоді, вони сьогодні є неактуальними. Наведення ракет відбувається по супутнику, координатах. Так само, як і інші засоби і методи ведення війни, дозволяють вести її у темну пору доби з однаковою успішністю. Незалежно від того чи є освітлення чи немає», - додав міський голова.  

">http:// 

Нагадаємо, у Луцьку відкрили ще одну соціальну їдальню для переселенців. Там люди зможуть отримати безкоштовні гарячі обіди. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сили ППО збили кілька ракет на Львівщині
Наступна новина На Волині троє чоловіків хотіли перетнути кордон з фальшивими документами
Останні новини
Схожі новини