На Волині у двох працівників суду виявили коронавірус

На Волині у двох працівників суду виявили коронавірус

У двох працівників Володимир-Волинського міського суду Волинської області лабораторно підтверджено діагноз COVID-19.

Про це повідомляють на сторінці суду у фейсбуці.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду, на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

«Рекомендуємо громадянам подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Наполегливо просимо громадян, які є учасниками судових процесів утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання», – повідомляють на сторінці.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Третина українців проігнорувала опитування Зеленського. Коли будуть результати?
Наступна новина Другий тур у містах може відбутися у різні дати
Останні новини
Схожі новини