Українські десантники розбили та знищили підрозділ елітної бригади РФ з Томська

Українські десантники розбили та знищили підрозділ елітної бригади РФ з Томська
Фото командування десантно-штурмових військ ЗСУ

У районі інтенсивних боїв українські воїни-десантники розбили та знищили бронегрупу одного із підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС російської федерації з Томська.

Саме підрозділи цієї військової частини постійно брали участь в міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця, – повідомило 19-го квітня командування десантно-штурмових військ Збройних Сил України. 

Так, нещодавно під час бою з українськими військовими чимало окупантів рф з цього підрозділу згоріли зі своїми бойовими машинами. І тільки деяких вдалося ідентифікувати за наявним документами.

«Під час огляду особистих речей одного типового представника «руського миру» з Оренбургу, молодшого сержанта Саккузиєва Кайрата Муханмадиєвича наявні документи дають нам зрозуміти про його недовгу військову кар’єру.

Саме фах снайпера, навідника-командира танку та закінчення інтенсивних курсів за програмою «виживання» при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться», – йдеться у повідомленні. 

Фото командування десантно-штурмових військ ЗСУ

Також за нарукавними знаками та погонами ідентифікували ще одного знищеного офіцера – лейтенанта Кочановського А.М.

Нагадаємо, вчора, 18-го квітня, зафіксували ознаки початку наступальної операції в Східній операційній зоні. У Слобожанському та Донецькому операційних районах агресор на окремих напрямках активізував наступальні та штурмові дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у пожежі загинув 63-річний чоловік
Наступна новина ДПСУ продовжила можливість перетинати кордон за внутрішніми українськими паспортами
Останні новини
Схожі новини