На Волині у власність громади передали 5 земельних ділянок вартістю понад 100 тисяч

На Волині у власність громади передали 5 земельних ділянок вартістю понад 100 тисяч

На виконання рішень Турійського районного суду, яким задоволено позовні заяви Володимир-Волинської місцевої прокуратури, територіальній громаді Овлочинської сільської ради передано безхазяйне майно – 5 земельних ділянок загальною площею понад 4,6 га та вартістю понад 100 тис грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Прокуратура звернулася до суду, встановивши у ході опрацювання матеріалів, які надійшли від органів державної влади та місцевого самоврядування, факт невжиття сільрадою заходів задля оформлення права власності на відумерлу спадщину (ніким не успадковані після смерті власників земельні ділянки) громадян, які були безхазяйним майном.

Нині ж, завдяки прокурорському втручанню, за органом місцевого самоврядування зареєстровано право комунальної власності на цю землю й сільрада зможе нею розпорядитися, у тому числі виділити ділянки у встановленому порядку громадянам (серед яких - учасники АТО) у власність чи користування. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пробудження весни на околицях Луцька. ФОТО
Наступна новина На Волині фіксують ріст сплати екологічного податку
Останні новини
Схожі новини