На Волині у воді опинилося близько 2 тисяч гектарів

На Волині у воді опинилося близько 2 тисяч гектарів

Дощ і мокрий сніг спричинили підняття рівня води у волинських річках і водоймах.

Нині в Шацькому, Камінь-Каширському, Ратнівському районах і в місті Луцьк річки на заплавах, – інформує Суспільне Волинь

За словами начальника обласного управління водних ресурсів Ростислава Кравчука, в Любешівському районі підтопленими лишаються тисяча гектарів сільсько-господарських угідь, а в Ратнівському – 835 га.

«Велика вода» дісталася і Ковельського району. Там підтопило 9 га. У Рожищенському районі талими дощовими водами затопило 4 житлові садиби і присадибні ділянки. Усього в області у воді майже 2 тисячі гектарів.

Читати також: Все тріщить, вода тече крізь шви – Волинь на межі затоплення. ВІДЕО

Для усунення наслідків дощу та інтенсивного танення снігу в Любешівському, Ратнівському і Маневицькому районах працює 21 насосна станція. Цієї ночі планують воду відкачувати і в Камінь-Каширському районі.

В обласному управлінні водних ресурсів прогнозують продовження підвищення рівня води у волинських річках і підтоплення більших територій.

Нагадаємо, На Волині готуються до затоплень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські митники попередили спробу недобросовісного експорту
Наступна новина Про депутатську діяльність звітує Іван Киричик
Останні новини
Схожі новини