Про депутатську діяльність звітує Іван Киричик

Про депутатську діяльність звітує Іван Киричик

Звіт про роботу депутата Волинської обласної ради Киричика Івана Мироновича.

Обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 31 від Волинської обласної регіональної політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Член фракції "УКРОП" в обласнійраді. Був секретаремпостійноїкомісії з питаньпромисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунальногогосподарства. На даний момент є членом постійноїкомісії з питаньвикористання майна спільноївласностітериторіальних громад сіл, селищ, містобласті.

За звітний період відвідав 8 з 8 сесій обласної ради, та 23 зазідання постійної комісії з питань промисловості, транспорту та енергетичного комплексу.

Відстоював інтереси колективу ДП «Волиньторф», на комісіях та сесіях обласної ради, у зв’язку з проблемним вирішенням питання виділення земельних ділянок під видобуток торфу.

Ініціював за зверненням громадян два клопотання про виділення матеріальної допомоги із депутатського фонду.

Підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 4 депутатських запитів, звернень та клопотань. Зокрема:

-  у зверненнях порушувалось питання про надання матеріальної допомоги громадянам, які опинились в складних життєвих обставинах.Клопотання про виділення матеріальної допомоги,реалізовані як із депутатських фондів так і через Волинську обласну державну адміністрацію;

 

Провів 52 зустрічей з виборцями на яких найбільш наболілим на окрузі лишаються проблеми екології, здоров’я  фінансового становища людей.

В майбутньому і надалі буду працювати у цих напрямках.

В селищі Маневичі по вулиці Некрасова, буд. 10 працює депутатська приймальня Киричика Івана Мироновича, всіх бажаючих змінити майбутнє нашої держави на краще запрошую до співпраці.

 

Всі звіти депутатів

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у воді опинилося близько 2 тисяч гектарів
Наступна новина На Волині впіймали молодика, який ледь не вбив вилами пенсіонера
Останні новини
Схожі новини