На Волині в болоті застрягли дві «швидкі»

На Волині в болоті  застрягли дві «швидкі»
Фото ілюстративне

На Волині автомобілі екстренної медичної допомоги застрягають на розмитих після зими і дощів дорогах.

Про це повідомили у Волинському обласному  центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Пройшов перший весняний дощ. Наші автомобілі ЕМД почали застрягати на розмитих дорогах. Так, 16.03.2019 року при обслуговуванні виклику в місті Ківерці на вулиці Кузнецова застрягла бригада Ківерцівського відділення ЕМД», – йдеться у повідомленні медиків.

«До місця виклику медики добиралась пішки і встигли вчасно надати хворому екстрену медичну допомогу. Щоб витягнути автомобіль з багнюки довелось звернутись за допомогою до працівників МНС, проте вузький провулок став перешкодою для доїзду автомобіля служби надзвичайних ситуацій. Інша Ківерцівська бригада, звільнившись після обслуговування виклику, «УАЗом» самотужки витягнула автомобіль з болота», – зазначають в центрі.

«Цього ж дня бригада Луцького відділення ЕМД під час обслуговування виклику в селі Сарнівка Луцького району також застрягла в болоті, внаслідок чого був не дотриманий нормативний час доїзду до місця виклику. Але після надання медичної допомоги, хворий не потребував госпіталізації в стаціонар», – розповідають медики.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вусенко, Гриценко і Бермудський трикутник. Про що говорив Андрій Садовий у Луцьку
Наступна новина Як працює ексклюзивний обприскувач Kuhn Boxer від «Волинської фондової компанії»
Останні новини
Схожі новини