На Волині вакцинувалися лише 10% людей, – Григорій Недопад

На Волині вакцинувалися лише 10% людей, – Григорій Недопад

Нині на Волині вакцинувалися лише 10% волинян, тоді, як дієвим механізмом протистояння поширенню коронавірусу буде «колективний імунітет» в обсягах не менше 90% імунізованих.

Про це написав на своїй фейсбук-сторінці голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«На сьогодні щеплення – це єдиний спосіб захистити себе і своїх близьких від найгіршого і непоправного. Я і вся моя сім’я – вакцинувалися. Тому звертаюсь до усіх волинян із закликом не зволікати з щепленням і встигнути отримати дві дози вакцини до початку нового спалаху», – йдеться у повідомленні.

Наразі в області доступні 4 сертифікованих вакцини:

  • AstraZeneca,
  • CoronaVac,
  • Comirnaty/Pfizer
  • Moderna.

Щепитися ними можна без попереднього запису, звернувшись до будь-якого, незалежно від місця реєстрації чи проживання, стаціонарного пункту щеплень – їх на Волині 87. Або до центру масової вакцинації, такі розгорнуті у 4 містах обласного значення.

Окрім того, працюють близько трьох десятків мобільних бригад, які проводять імунізацію в організованих колективах за зверненням роботодавців.

Яка ситуація з коронавірусом на Волині – читайте тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині жінка найняла кілера для колишнього чоловіка
Наступна новина Не хотіла повертати кредити: чому волинянка найняла кілера для колишнього чоловіка
Останні новини
Схожі новини