На Волині вдруге відбудуться змагання з крос-триатлону

На Волині вдруге відбудуться змагання з крос-триатлону

На Волинському Поліссі 26 серпня відбудуться змагання з крос-триатлону «Polissia Challenge Cup 2018».

Спортивне змагання відбудеться вже вдруге. 

Стартуватимуть спортсмени з озера Сомин, що у селі Сомин, Турійського району. Фінішуватимуть спортсмени у селі Смідин, центрі Смідинської об’єднаної громади, що на Старовижівщині.

Крос-триатлон «Polissia Challenge Cup» – це комплекс спортивних змагань, у рамках яких учасники перепливуть озеро Сомин (дистанція – 1 кілометр), після цього у спеціальній транзитній зоні перевдягнуться та сядуть на велосипеди. Дистанція велогонки - 20 кілометрів. У наступній транзитній зоні спортсмени залишать велосипедне обладнання, і бігтимуть до фінішу ще 6 кілометрів. 

До участі допускаються всі охочі віком від 18 років з підписаним листом-згодою про відповідальність за своє життя та здоров’я та медичною довідкою.

Призова сітка цьогоріч для спортсменів більша, ніж торік. Зокрема, перші три чоловіки та перші три жінки, які фінішують, отримають: за І місце – 20 000 грн, за ІІ місце – 15 000 грн, за ІІІ місце – 10 000 грн.

Реєстрація учасників триває на офіційному сайті змагань.

Вартість благодійного реєстраційного внеску: 200 грн – до 15 липня, 300 грн – до 1 серпня, 500 грн – до 15 серпня. До слова, подати заявку на участь можна до 15 серпня.

До слова, загальне керівництво з підготовки і проведення змагання здійснює Смідинська об’єднана територіальна громада та громадська організація «Смідинська ініціатива. Змагання проводяться під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Музика для пляжу: луцький гурт записав нову пісню. ВІДЕО
Наступна новина На Волині матір-героїня, у якої згоріла хата, просить допомоги небайдужих людей
Останні новини
Схожі новини