На Волині відбудеться футбольне свято від «Вірних збірній»

На Волині відбудеться футбольне свято від «Вірних збірній»

Спортивно-розважальні заходи проведуть у чотирьох волинських містах.

З метою популяризації українського футболу та подальшого розширення руху українських вболівальників Федерація футболу України та її партнер ТОВ торгово-виробнича компанія «Перша приватна броварня «Для людей – як для себе!» проведуть у Києві та 11 областях України спортивно-розважальні заходи.

Символічно, що відкривати такий святковий футбольний марафон випала честь саме Волинській області.

З 3 по 6 травня такі заходи відбудуться почергово у Ковелі, Ківерцях, Володимирі-Волинському та Нововолинську. Час проведення футбольних свят – з 17:00 до 20:00.

Програма кожного заходу включатиме різні конкурси з футбольного фрістайлу, сили удару, футбольної техніки, між якими проводитимуться вікторини зі сцени. Також під час свята функціонуватимуть ігрові зони, де бажаючі зможуть пограти футбольні симулятори на PlayStation.

Протягом усього заходу також можна буде поповнити лави «Вірних збірній» та приєднатися до руху українських футбольних уболівальників.

Ізюминкою футбольного свята на Волині буде автограф-сесія знаменитого футболіста київського «Динамо» та інших українських команд, а також відомого у минулому футбольного тренера Володимира Лозинського.

Орієнтовний час автограф-сесії – з 19:20 до 19:50 у фотозонах місць проведення заходів.

Федерація футболу України та Федерація футболу Волині запрошують любителів «Короля спорту» цікаво провести час у своїх містах. Розклад проведення заходів на Волині наступний:

3 травня, Ковель, площа Героїв Майдану

4 травня, Ківерці, площа В. Чорновола

5 травня, Володимир-Волинський, площа Героїв

6 травня, Нововолинськ, площа Незалежності


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через Волинську митницю іноземець хотів перевезти 318 картин та ікон без декларування. ФОТО
Наступна новина П'яний волинянин затиснув руки поліцейському склом у дверях, щоб не показувати свої документи
Останні новини
Схожі новини