На Волині відбудеться міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Програма

На Волині відбудеться міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Програма

Із 25 листопада по 10 грудня на Волині відбуватиметься 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Заходи пройдуть у форматі онлайн і наживо, – повідомляють організатори.

Заходи у форматі онлайн (платформа ZOOM):
  • 25.11 о 18:30 - перегляд фільму "76 ДНІВ" (історія про людей, котрі опинилися в епіцентрі пандемії в Ухані); після перегляду - дискусія "COVID-2019: виклики у новій реальності" за участі запрошених експертів/експерток;
  • 07.12 о 18:30 - перегляд і обговорення фільму "КРІТ" (детективна, кумедна і зворушливу історія про 83-річного Серхіо, який стає агентом під прикриттям у будинку для людей старшого віку);
  • 09.12 увечері, або 10.12 вранці самостійний перегляд фільму "НЕВИДИМІ" (історії жінок із різних країн, котрі мають різний досвід пологів), а о 15:00 10.12 - дискусія "Народжувати гідно! Права жінок на безпечні пологи" за участю правозахисниць, батька-поліцейського та режисерки фільму.
Для участі в онлайн-заходах потрібно зареєструватися: https://bit.ly/3cb8Lmo. Доступ на зустріч у ZOOM буде надіслано на вказану при реєстрації електронну пошту (тож просимо уважно поставитися до внесення даних).

"Живі зустрічі" з дотриманням карантинних вимог відбудуться:
  • 30.11 о 14:00 - у Торчинській обласній бібліотеці для дорослих (перегляд і обговорення фільму "НЕВИДИМІ");
  • 01.12 о 15:00 - перегляд і обговорення фільму "ПРАНКНУЛИ" (про один із видів кібернасильства - свотінг) у Волинськиій державній обласній універсальній науковій бібілотеці імені Олени Пчілки
  • 09.12 о 16:00 - перегляд і обговорення фільму "КРІТ" у Нововолинській центральній міській бібліотеці
Вхід безкоштовний. Організовує фестиваль на Волині - ВОГО "Волинський прес-клуб" у партнерстві із зазначеними організаціями та Луцьким пелдагогічним коледжем, Кіноклубом Docudays UA при ЗОШ №23, Волинською обласною бібілотекою для юнацтва та ін.

​​​​​​​ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чверть коштів українці витрачають на ліки, які не мають достатніх доказів безпеки, — МОЗ
Наступна новина У Володимирі в казармі виявили тіло військовослужбовця
Останні новини
Схожі новини