Відкрили меморіальні дошки Героям-волинянам Руслану Будю та Володимиру Чуйку

Відкрили меморіальні дошки Героям-волинянам Руслану Будю та Володимиру Чуйку

На стіні Комарівського ліцею на Маневиччині встановили меморіальні дошки в пам’ять полеглих Героїв Руслана Будя та Володимира Чуйка

Про це повідомили у Маневицькій громаді.

Руслан Будь героїчно загинув 24 вересня 2022 року на Донеччині на Бахмутському напрямку. Мудрий вчитель, дбайливий господар, добрий батько, люблячий чоловік, дорогий син і брат. У Руслана Івановича залишилося двоє дітей та дружина, які разом із жителями села Комарове прийшли вшанувати пам'ять тата, чоловіка, сина, Героя... Символічно, але відкриття меморіальних дошок відбулося в день Дня народження полеглого воїна.

24 вересня 2022 року в Харківській області в селі Гороб’ївка загинув Володимир Чуйко. Він завжди був дорогим сином, опорою і надією для мами, надійним другом для брата та сестри, щирим батьком для двох донечок, добрим і відвертим для всієї родини і друзів. Володю цінували командири. Він до останнього залишився воїном, вірним своїм побратимам, землі і Україні.

Почесне право відкрити пам’ятні знаки воїнам, які виконували обов’язок перед Батьківщиною було надано близьким родичам Героїв.

Настоятель храму селища Маневичі Віри, Надії, Любові та їх матері Софії отець Михайло освятив пам’ятні знаки, до яких після заупокійної спільної молитви присутні поклали квіти.

Однокласники, вчителі, друзі, бойові побратими та просто земляки прийшли до Комарівського ліцею, щоб вшанувати пам’ять Руслана Будя та Володимира Чуйка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ратнівщині висадили майже п’ять тисяч сіянців сосни та дуба
Наступна новина На Волині встановили 112 залізних платформ для лелечих гнізд
Останні новини
Схожі новини