На Волині відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Анатолію Швораку

На Волині відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Анатолію Швораку

У Сошичненській ОТГ відкрили меморіальну дошку загиблому Герою Анатолію Швораку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

«Мені милішого місця на землі немає, як наша Радошинка» - так казав про рідне село загиблий Герой Анатолій Іванович Шворак. Він дуже любив своє маленьке село, свою рідну землю, свою Україну-захищаючи її і тих, кого любив загинув.

У суботу, 11 травня, на затишному подвір'ї приміщення школи села Радошинка син, дружина, сестри, брати, вся родина, вдячні односельці зібралися на відкриття меморіальної дошки, яка була виготовлена за ініціативи колективу місцевої школи односельчанином Героя, Сергієм Заболоцьким за власні кошти.

За ініціативи родин загиблих ВГО «Об'єднання дружин і матерів Захисників України», за участь рідних, педагогів, однокласників, побратимів були виготовлені 5 фотоброшур Герой Шворак Анатолій Іванович, які були передані сім'ї Героя, сестрі Надії, школам Радошинки і Бузаки та в бібліотеку с. Радошинка. Фото-брошури виготовлені за кошти благодійників з села Радошинка Анатолія Бойчука і Володимира Панасюка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вгадує музичні смаки лучан та гостей міста: історія музиканта з Луцька
Наступна новина Волинські воїни зірвали «рятувальну операцію» ворога
Останні новини
Схожі новини