На Волині відкриють новий дитсадок для особливих діток

На Волині відкриють новий дитсадок для особливих діток

25 дітей Забродівської ОТГ, що на Волині, невдовзі ходитимуть у новий дитячий садок з корекційним спрямуванням.

Про це йдеться на сторінці Олександра Савченка у Фейсбуці.

Дитячий садок у селі Якушів Ратнівського району будували як центр розвитку дитини корекційного спрямування. Реконструювали частину приміщення діючої місцевої школи за кошти ДФРР та місцевого бюджету. Проектна потужність навчального закладу – 25 місць.

Наразі заклад обладнаний усім необхідним, включно з оснащенням групових і спальних кімнат, харчоблоку, складських приміщень, інших рекреацій. За словами голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка, вже підготовлено проект документів для отримання ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері дошкільної освіти.

«Провели декілька нарад, проблема була у відсутності ініціативи. Після утворення ОТГ не могли правильно поставити заклад на баланс, проте команда облдержадміністрації знайшла вихід і вже з 1 січня туди ходитимуть дітки», – повідомив Олександр Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Устилузі» зупинили контрабанду заборонених ліків
Наступна новина Як голосують волиняни у новостворених ОТГ
Останні новини
Схожі новини