В Камені-Каширському відкриють сучасний сервісний центр МВС

В Камені-Каширському відкриють сучасний  сервісний центр МВС

Сервісний центр МВС Каменя-Каширського тимчасово змінює місцезнаходження. Старе приміщення реконструюють у формат нового зразка.

З 9 січня центр працює за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, – повідомили у прес-службі відомства.

У коментарі Першому розповіли, що відділення у Камені-Каширському стане  вже третім сервіснийм центром МВС нового зразка, який матиме все для якісного обслуговування клієнтів.

«Центр передбачатиме інноваційний формат «опен спейс», тобто громадянам у приміщенні без перегородок надаватимуть традиційні послуги нашого органу - реєстрацію авто, видачу та заміну посвідчення водія, видачу довідок про несудимість», – відзначив начальник Регіонального  сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко.

Центр також буде обладнано всіма необхідними умовами отримання послуг для людей з обмеженими можливостями, дитячим куточком для найменших відвідувачів, зоною буккросингу в залі очікування та іншими зручностями для клієнтів.

Тому на час реконструкції у центр нового формату даний Територіальний сервісний центр МВС тимчасово здійснюватиме свою діяльність за новою адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2. Новий довідковий телефон : (03357) 2-22-52. При цьому графік роботи залишається незмінним, з ним можна ознайомитись на сайті.



 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У Ковеля ще є можливість об’єднатися з селами», - Савченко на Раді регіонального розвитку
Наступна новина Савченко пояснив, чому Волинська ОДА судиться з облрадою через бюджет
Останні новини
Схожі новини