На Волині виготовляють кераміку для підтримки ЗСУ

На Волині виготовляють кераміку для підтримки ЗСУ
Патріотична кераміка для підтримки ЗСУ від «Ряба Вош»

Творча формація «Ряба Вош» виготовляє та продає керамічний посуд, а кошти скеровує на підтримку Збройних сил України.

Це працює так: замовники обирають виріб, а гроші за нього надсилають на рахунок фонду «Повернись живим». Найбільша сума внесків за один день – 12 тисяч гривень.

«Ряба Вош» має дві майстерні. Текстильна розташована у Києві. Керамічна – у Кульчині Луцького району.

«Найперша ідея про продажі з оплатою на рахунок фонду «Повернись живим» виникла до Дня закоханих. Тоді ми вирішили висловити свою любов до країни таким способом, і дуже багато людей відгукнулися і підтримали нас», – ділиться засновниця бренду «Ряба Вош» Юля Жолубак.

Коли почалась війна, всю готову продукцію вирішили продавати з оплатою на рахунок фонду. Зараз розпродають залишки та виготовляють нові вироби.

Свіжу колекцію посуду з жовто-блакитними сердечками розкупили за лічені дні. Замовлення були з Одеси, Харкова, Києва, Дніпра, Житомира та усіх західних областей України.

Наразі виготовляється нова партія. Цього разу посуду зробили більше, аби вистачило всім охочим.

«Оскільки кошти йшли напряму на рахунок фонду, ми не рахували точну суму, якою вдалося підтримати ЗСУ. Але в середньому виходило не менше 1-1,5 тисячі гривень в день, а в деякі дні й 3 тисячі гривень. Щоденні продажі тривали понад місяць, починаючи з 19 лютого. Найбільше вдалося зібрати в день анонсу нашої колекції з сердечками – це 12+ тисяч гривень за один день», – каже Юля Жолубак.

Придбати можна керамічні чашки, миски, тарілки, салатниці, чайники тощо.

Вартість виробів становить від 160 до 790 гривень.

«Ми віримо, що така ініціатива додасть людям впевненості і оптимізму в нашому майбутньому та швидкій перемозі, а також допоможе волонтерам зібрати спорядження для війська», – переконана засновниця.

Знайти «благодійну» кераміку можна на інстаграм-сторінці бренду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польща і балтійські країни припиняють автомобільне сполучення з росією та Білоруссю
Наступна новина Газове обладнання та техобслуговування мереж: «Волиньгаз» покращує безпеку клієнтів
Останні новини
Схожі новини