На Волині викрили підпільний цех з обробки бурштину

На Волині викрили підпільний цех з обробки бурштину

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури в межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання, перевезення, переробку та збут бурштину (ч.2 ст. 240-1 КК України) на Волині виявлено підпільний цех із його обробки.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

У ході санкціонованих судом обшуків у приміщеннях, які використовувалися для зберігання та обробки «сонячного каміння», та в оселях фігурантів провадження виявлено понад 124 кг бурштину-сирцю, 85 виробів із нього загально вагою понад 4 кг, 23 верстати для обробки, ноутбук, мобільні телефони, документи фінансової звітності та чорнові записи.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності, вартість яких встановить експертиза.

Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнення їх до відповідальності.

Фото Волинська обласна прокуратура


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У лісах Волині побільшало тварин через заборону полювання під час воєнного стану
Наступна новина На війні загинув 48-річний Герой з Волині Микола Рябіїка
Останні новини
Схожі новини