На Волині вистачає кисню і медикаментів у лікарнях, де лікують хворих на COVID-19

На Волині вистачає кисню і медикаментів у лікарнях, де лікують хворих на COVID-19
Фото ілюстративне

Медичні стаціонари Волині, у яких передбачене надання допомоги хворим на коронавірус, забезпечені і кисневими точками, і медикаментами, і засобами захисту.

Про це сьогодні, 23 грудня, під час брифінгу повідомила тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Людмила Тимощук, пише ВолиньPost.

За її словами, наразі для «ковідних» хворих розгорнуті 1532 ліжка у 19 медзакладах Волині. Із цієї кількості 1118 ліжок мають кисневе забезпечення.

Завантаженість ліжок станом на 23 грудня становить 30,6%.

«Незважаючи на те, що захворюваність дещо зростає, кількість стаціонарних пацієнтів знижується. На 1 грудня у нас нас було 42% завантаженості. Нині на стаціонарному лікуванні в області перебувають 496 пацієнтів, з них 227 – на кисневій терапії. Медичні стаціонари – у повній готовності до надання ефективної медичної допомоги», - переконує Людмила Тимощук.

За її словами, усі медзаклади забезпеченні медикаментами і засобами захисту щонайменше на 2 місяці.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На самоізоляції через коронавірус перебувають близько 2 тисяч волинських школярів
Наступна новина На Волині розшукують особливо небезпечного злочинця
Останні новини
Схожі новини