На Волині виявили 47 хворих із ковід-штамом «Дельта» та одного – із «Гамма»

На Волині виявили 47 хворих із ковід-штамом «Дельта» та одного – із  «Гамма»

Станом на 7 вересня на Волині лабораторно підтвердили 47 хворих на коронавірус зі штамом "Дельта" та одного хворого – зі штамом «Гамма».

Про це під час брифінгу повідомила головна керівниця Центру контролю та профілактики хвороб Наталія Янко, – пише Суспільне.

Серед недужих, у яких діагностували "Дельта" – немовля. Дитина занедужала на 17-й день після народження. "В результаті епідрозслідування було встановлено, що усі ці недужі не були щеплені проти COVID-19. Найстаршому хворому – 71 рік", – сказала Наталія Янко.

Зі слів керівниці Центру контролю та профілактики хвороб, епідеміологи намагалися встановити походження штаму "Дельта"у недужих волинян. Наразі відомо, що жоден із них не подорожував за межі країни.

Нагадаємо, у волинській школі – спалах коронавірусу.

"Це свідчить про те, що вірус цього штаму вже активно циркулює всередині області. На жаль перебіг хвороби при цьому штамі досить важкий", – зазначила Наталія Янко.

Під час брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук повідомила, що в області стрімко росте число госпіталізованих із підтвердженим COVID-19.

"Минулого тижня було 38 людей госпіталізовані, цього тижня вже 135", – сказала чиновниця. З її слів, серед ушпиталених 61 людина потребує кисневої терапії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській школі – спалах коронавірусу
Наступна новина Розповіли про стан 17-річного мотоцикліста, який зіткнувся з таксі у центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини