На Волині за день патрульні зупинили двох п'яних водіїв

На Волині за день патрульні зупинили двох п'яних водіїв
Фото ілюстративне з відкритих джерел

За минулу добу, 5-го липня, у Волинській області патрульні зупинили двох водіїв з ознаками алкогольного сп’яніння. У одного з них рівень алкоголю в крові перевищив норму у чотири рази, а у іншого – в десять. 

Про це 6-го липня повідомила пресслужба патрульної поліції Волинської області. 

Одного з водіїв поліцейські зупинили за перевищення швидкості. Під час перевірки документів патрульні встановили, що чоловік не має чинного страхового полісу та помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. 

Йому запропонували пройти тест на приладі Alkotest Drager. Результат показав 0,86 проміле, що перевищує допустиму норму у чотири рази.

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та за ч. 1 ст. 126 (Відсутність обов’язкового страхування транспортних засобів) КУпАП.

Ще одного водія зупинили на блокпості. Під час спілкування патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння і також запропонували пройти огляд за допомогою приладу Alkotest Drager.

Результат ─ 1,94 проміле, що перевищує допустиму норму у десять разів. На водія склали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, 3-го липня на Волині зупинили двох п'яних мотоциклістів без водійських прав.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збирають ріпак, ячмінь та пшеницю. На Волині розпочались жнива
Наступна новина Нардеп та олігарх Вадим Новинський вирішив відмовитися від мандату
Останні новини
Схожі новини