На Волині започаткували благодійний проєкт заради покращення жіночого здоров’я

На Волині започаткували благодійний проєкт заради покращення жіночого здоров’я

На Волині «Фонд боротьби з раком» започаткував новий проєкт «Жінка для жінки», спрямований на поширення інформації про профілактику та зменшення факторів ризику, які можуть викликати рак шийки матки та рак молочних залоз у жінок.

Про це повідомили у фейсбуці на сторінці Фонду боротьби з раком.

«Наш Фонд проводить багато інформаційних кампаній, спрямованих саме на молодих дівчат та жінок, які закликають не нехтувати своїм здоров’ям, системно проводити медичні огляди в гінеколога та мамолога, робити ПАП-тести та вакцинувати себе і своїх доньок проти вірусу папіломи людини.

Ми організовуємо навчання для лікарів та виїзні обстеження. І для того, щоб зробити ці заходи ще більш масштабними, щоб охопити ними ще більшу кількість жінок – нам потрібна допомога», – йдеться у повідомленні.

До благодійного руху «Жінка для жінки» запрошують приєднатися активних, цілеспрямованих жінок, які є лідерами думок, мають ствердну життєву позицію і – головне – розуміють важливість підтримки власного здоров’я.

«Метою руху «Жінка для жінки» є популяризація профілактики та зменшення факторів ризику, які можуть викликати рак шийки матки та раку молочних залоз у жінок, а також допомога жінкам виявити ці захворювання на ранніх стадіях», – заявляють у Фонді боротьби з раком.

Також тут просять про допомогу.

Як можна допомогти?

1. Інформаційно. Поширювати інформацію про важливість профілактики та раннього виявлення раку шийки матки та раку молочних залоз. Інформацію можна знайти на сторінці Фонду у фейсбуці, а згодом її обіцяють розмістити і на сайті cancer-foundation.com.

2. Приєднатися до руху та взяти участь у зйомках короткого ролику чи написати пост у соцмережах, де сказати, що ви підтримуєте цю ініціативу, розумієте, як важливо дбати про своє здоров’я, та закликаєте інших це робити.

3. Приєднатися до руху та підтримати його фінансово. Це можна зробити через організацію благодійної акції, збору коштів чи, просто, переказавши кошти на рахунок з приміткою «Жінка для жінки».

«Ми щиро надіємося, що ця ініціатива знайде відгук та підтримку, стане відомою і об’єднає сотні жінок задля підтримки та допомоги одна одній!» – кажуть у фонді.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто буде керувати Підгайцями? Досьє на голову, замів та старост. ЧАСТИНА 1 - ЛЕОНІД ГРОГОЛЬ
Наступна новина Уряд запровадив в Україні нові обмеження з 19 грудня
Останні новини
Схожі новини