На Волині засудили чоловіка, який купив лотерею за фальшиві євро

На Волині засудили чоловіка, який купив лотерею за фальшиві євро

У Ковелі засудили чоловіка, який узяв у знайомого 7 підроблених купюр номіналом 50 євро, а потім свідомо розплатився ними в закладі «Українська національна лотерея». За такий злочин він отримав чотири роки «умовно». 

Відповідний вирок днями виніс злочинцеві Ковельський міськрайонний суд, повідомляє ВолиньPost

Відомо, що 8 січня цього року біля нічного клубу «Кіно» у Ковелі чоловік зустрів свого знайомого, який погодився безкоштовно віддати йому підроблені купюри.

Наступного дня зловмисник пішов в «Українську національну лотерею», яка розміщена на вулиці Грушевського, 1, в м. Ковелі, та попросив касира цього закладу продати лотереї за іноземну валюту євро.

Жінка на таку пропозицію погодилась, оскільки не знала, що гроші – фальшиві. Утім, коли наступного дня хотіла обміняти гроші, то їй повідомили, що це – підробка. Тож вона викликала поліцію. 

У суді ж касир розповіла, що згодом обвинувачений частково відшкодував їй завдані збитки, зокрема – віддав 4000 гривень. 

Зрештою, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі. Щоправда, його звільнять від покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину. 

Фото ілюстративне. Джерело – Comments.UA.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На луцькому «Авангарді» виступає мегапопулярний Дзідзьо. ФОТО
Наступна новина Російський актор, який вступив до «Правого сектору», розповів, за що воює
Останні новини
Схожі новини