На Волині затримали бус, заповнений контрабандними цигарками з Білорусі

На Волині затримали бус, заповнений контрабандними цигарками з Білорусі

Співробітники Держприкордонслужби України днями на ділянці Луцького загону зупинили автомобіль «Фольксваген Т5», вщент заповнений білоруськими цигарками без акцизних марок.

Зокрема, як повідомляють у Держприкордонслужбі, оперативники Північного регіонального управління у Любомльському контрольованому прикордонному районі спільно з УСБУ та Нацполіцією зупинили автомобіль «Фольксваген Т5» волинської реєстрації під керуванням 20-річного громадянина України.

На вимогу правоохоронців представити автомобіль для огляду, водій категорично відмовився надавати будь-які документи та відкривати багажне відділення буса.

Після проведення відповідних слідчо-оперативних дій автомобіль було доставлено до районного відділу поліції та в подальшому на підставі ухвали суду оглянуто. За результатами огляду в багажному відділені мікроавтобуса було виявлено 34 ящики тютюнових виробів виробництва Республіки Білорусь без марок акцизного збору. Наразі тривають слідчі дії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судитимуть крадія та ґвалтівника, який погрожував прокурору вбивством
Наступна новина Неповнолітня волинянка так відсвяткувала Новий рік, що втрапила до лікарі з алкогольним отруєнням
Останні новини
Схожі новини